Λίγα λόγια για τον μικρό αλλά θαυματουργό κόσμο του φροντιστηρίου μας...

Η παιδεία είναι ένα κομμάτι της ζωής μας και αυτήν υπηρετούμε εδώ και 45 χρόνια. Ως φροντιστές, φροντίζουμε με αγάπη και σεβασμό, ώστε οι έφηβοι που έρχονται κοντά μας να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Εδώ, στο δεύτερο σπίτι τους, το φροντιστήριο!

Σπουδάζουμε γιατί το πνεύμα μας θέλει τροφή και η προσωπικότητά μας θέλει να ανθίσει. Οι σπουδές στο πανεπιστήμιο είναι όσο ποτέ άλλοτε απαραίτητες. Η σημασία τους όμως δεν εξαντλείται στην αξία που έχουν τα πτυχία στην αγορά εργασίας.

Πολλές φορές τα παιδιά στη διάρκεια της σχολικής τους πορείας χάνουν το ενδιαφέρον τους για το διάβασμα, απαξιώνουν τις σπουδές και εγκαταλείπουν τα παιδικά τους όνειρα. Ξεχνάνε ακόμα και τα ενδιαφέροντά τους, τα πράγματα που τους δίνουν χαρά και ικανοποίηση. Στόχος μας είναι όλα αυτά να τα ξυπνήσουμε και να τα αξιοποιήσουμε. Ό, τι μπορεί να κάνει ένα παιδί με πάθος, θα μας δείξει το δρόμο προς την επιτυχία, γιατί όχι και προς την ευτυχία.

Δίνουμε στα παιδιά μας κίνητρο, έμπνευση, υποστήριξη. Έχουν ανάγκη να τα ακούσουμε, να τα σεβαστούμε και να γίνουμε συνοδοιπόροι και όχι καθοδηγητές τους σε αυτό τους το ταξίδι. Γιατί όταν τους δείχνουμε εμπιστοσύνη, κάνουν θαύματα!

Διδάσκουμε την αξία του λόγου, της έκφρασης και την τέχνη της επιχειρηματολογίας (Γλώσσα), την αξία της ιστορικής μνήμης και γνώσης (Ιστορία), την αξία του πολιτισμού, της φιλοσοφίας και του πολιτικού ήθους των αρχαίων προγόνων μας (Αρχαία), την αξία της σχέσης μας με το περιβάλλον και το σώμα μας (Βιολογία), την αξία ενός κοφτερού μυαλού που παίζει με τους αριθμούς (Μαθηματικά), για να καλλιεργήσουμε στους μαθητές μας ένα γνήσιο ενδιαφέρον για τα όλα μαθήματα.

Η κατανόηση και η εμβάθυνση είναι τα κλειδιά, για να ξεχωρίσουν με την ποιότητα του διαβάσματός τους και να κατακτήσουν πολύ υψηλές επιδόσεις. Σκοπός μας είναι να φτάσει κάθε μαθητής στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, κάνοντας τον αγώνα του με τις δυνάμεις που διαθέτει και χωρίς υπερβολές, σε ένα ζεστό, οικογενειακό περιβάλλον. Πάνω απ' όλα η προετοιμασία μας γίνεται με θετική διάθεση και υγεία.

Η απόλυτη εξειδίκευσή μας στο πεδίο των θεωρητικών και ανθρωπιστικών σπουδών και η μακρόχρονη παράδοση του φροντιστηρίου, μας δίνουν ένα ασυναγώνιστο πλεονέκτημα, και γι' αυτό είχαμε την τιμή να σταθούμε δίπλα σε χιλιάδες μαθητές, κερδίζοντας έτσι την αναγνώριση όλου του εκπαιδευτικού κόσμου της πόλης μας. Και συνεχίζουμε. Δίπλα στα ανήσυχα πνεύματα των εφήβων μας...

Εμπιστευτείτε μας και θα είμαστε μαζί σας μέχρι την επιτυχία!

© 2009 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ - Πρότυπο Φροντιστήριο            Powered by Softways S.A.